Папа Римський розповів про телефонну розмову з Меркель
Категорія
Світ
Дата публікації

Папа Римський розповів про телефонну розмову з Меркель

Папа Римський розповів про телефонну розмову з Меркель

Канцлер Німеччини Ангела Меркель була незадоволена висловлюваннями Папи Римського Франциска про Європу, передає ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.
Папа Римський розповів про телефонний дзвінок від канцлера ФРН, який пролунав після його виступу в Європарламенті в листопаді 2014 року, коли він засудив проблему низької народжуваності в Європі і порівняв континент із безплідною жінкою.
"Через кілька годин я отримав дзвінок від канцлера Меркель. Вона була трохи зла, тому що я порівняв Європу з жінкою, яка не може мати дітей. Вона запитала мене, чи справді я думаю, що Європа не може мати дітей. Я відповів, що може, і багато, тому що вона має сильні і глибокі коріння. Тому що вона має унікальну історію. Тому що вона все ще може грати важливу роль", - розповів понтифік в інтерв'ю Соггіеге Della Sera.
Раніше повідомлялося, що на Кубі відбудеться історична зустріч Папи Римського з патріархом Кирилом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?