ОАЕ створює міністерства щастя і толерантності
Категорія
Цікаве
Дата публікації

ОАЕ створює міністерства щастя і толерантності

ОАЕ створює міністерства щастя і толерантності
Джерело:  BBC

Прем'єр-міністр Об'єднаних Арабських Еміратів оголосив про створення посади державного міністра щастя як частини великого урядового переформатування, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC News.
Шейх Мохаммед бін Рашид Аль Мактум, який також є правителем Дубая, сказав, що міністр провадитиме політику "створення соціального блага і задоволення".
Також була створена нова посада державного міністра з толерантності, який сприятиме доброчесності "як фундаментальній цінності в суспільстві ОАЕ", написав шейх Мухаммед.
Шейх Мохаммед сказав, що кілька міністерств будуть також об'єднані, і оприлюднив плани на аутсорсинг більшості урядових послуг.
«Уряд повинен бути гнучким. Нам не потрібно більше міністерств, потрібно більше міністрів, здатних впоратися зі змінами, - сказав він на Всесвітньому саміті уряду в Дубаї в понеділок, 8 лютого. - Ми хочемо молодий і гнучкий уряд, який задовольнятиме прагнення нашої молоді і досягатиме амбіцій наших людей».
Прем'єр також повідомив про створення Національної молодіжної ради ОАЕ.
"Елітна група молодих чоловіків і жінок" консультуватиме уряд з питань молоді та працювати під керівництвом державного міністра жіночої статі не старше 22 років, сказав він і додав, що "енергія молодості живитиме наш уряд в майбутньому".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?