ІДІЛ узяв на себе відповідальність за вибухи в Дамаску
Категорія
Події
Дата публікації

ІДІЛ узяв на себе відповідальність за вибухи в Дамаску

ІДІЛ узяв на себе відповідальність за вибухи в Дамаску
Джерело:  Associated Press

Ісламська Держава взяла відповідальність за вибух біля клубу для поліцейських у столиці Сирії, Дамаску, де загинули, щонайменше, 10 осіб, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.
В заяві, поширеній в Twitter на декількох мікроблогах, пов'язаних з угрупованням, ІД каже, що відповідальним за атаку був боєць, відомий як Абу Абдул-Рахман аль-Шамі. І обіцяє нові атаки.
Сирійське державне телебачення повідомляє, що в результаті нападу загинуло менше 10 осіб, і показало кадри пошкоджених транспортних засобів і згорілий автомобіль, де була закладена вибухівка.
Сирійський центр моніторингу за дотриманням прав людини, що базується у Великобританії, - опозиційна група, яка відстежує обидві сторони конфлікту, - каже, що від вибуху загинули вісім поліцейських і 20 були поранені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?