США запускає проїзні квитки на літаки
Категорія
Культура
Дата публікації

США запускає проїзні квитки на літаки

США запускає проїзні квитки на літаки
Джерело:  Daily Mail

Стартував сервіс безлімітних проїзних квитків американської компанії OneGo. Такі квитки діють на перельоти у межах США, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Daily Mail.


Пасажири в Америці тепер зможуть обрати тарифний план, який дозволяє необмежено літати по всій країні, або ж регіональний тариф, що покриває маршрути на сході, центрі чи заході США.


Найдорожчий пакет включає понад 700 маршрутів по США, 76 міст і коштує 2950 доларів на місяць. Регіональний проїзний для сходу обійдеться в 2300 доларів, для центру – в 1950 доларів, для заходу – в 1500 доларів на місяць. Плата за підключення становить 495 доларів.


Одночасно можна оформити не більше 4 бронювань. Замовлення квитка можна зробити не пізніш як за 7 днів до вильоту для дат у рамках дії обраного пакета.


Якщо пасажир вирішить скасувати або змінити бронювання протягом 24 годин після його створення, штрафи не стягуються. При зміні або скасуванні квитка за 7 днів до вильоту або раніше – штраф становить 100 доларів. В інших випадках - 200 доларів.


Але OneGo з часом обіцяє покращити пакети послуг, зокрема, скасувати штрафи та мати у профілі більше 4-х бронювань.


Раніше повідомлялося, Одеса може стати центром міжконтинентальних перельотів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?