Топ-клуби Європи проти створення Суперліги
Категорія
Спорт
Дата публікації

Топ-клуби Європи проти створення Суперліги

Топ-клуби Європи проти створення Суперліги
Джерело:  NV

Провідні європейські футбольні клуби не розглядають створення закритої Суперліги як альтернативу Лізі чемпіонів, передає ONLINE.UA з посиланням на Новое время.
Глава правління мюнхенської Баварії та віце-президент Асоціації європейських клубів Карл-Хайнц Румменігге назвав передчасними розмови про створення Суперліги. Він вважає, що необхідно знайти збалансоване рішення для всіх сторін, які залучені в процес.
"Не виключаю створення в майбутньому європейської ліги за участю великих команд з Італії, Німеччини, Англії та Франції. Вона може бути створена як під егідою УЄФА, так і в приватному порядку", - сказав функціонер на зборах ЕСА в Парижі.
Крім того, представники топ-клубів висловилися проти збільшення учасників чемпіонатів світу до 40-ка на правах роботодавців, які платять зарплату гравцям і не мають наміру збільшувати на них навантаження. Також Румменігге підкреслив, що, "виходячи з духу футболу", організація підтримує в голосуванні за майбутнього президента ФІФА Джанні Інфантіно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?