Лук'янівське СІЗО має бути закрите - Яценюк
Категорія
Політика
Дата публікації

Лук'янівське СІЗО має бути закрите - Яценюк

Лук'янівське СІЗО має бути закрите - Яценюк

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що справедливість - це "коли українські суди повністю незалежні і виносять справедливі рішення", передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Яценюк вважає, що зміни до Конституції в частині реформи судоустрою та закони про реформування судочинства "дадуть можливість як провести повну переатестацію суддів, так і очистити судову систему в цілому".
Прем'єр пообіцяв, що в 2016 році силові відомства, Мінюст і Міграційна служба докладуть усіх зусиль, щоб Україна отримала безвізовий режим.
Також прем'єр повідомив, що реформа про перехід з радянської системи зараз стане ключовою. Також він вважає, що Лук'янівський слідчий ізолятор повинен бути закритий.
"Зараз дух українських ізоляторів і колоній - це ще дух царської Росії, тюрми народів. Ключова реформа, яка буде зараз представлена ​​- це фактично перехід від радянської системи до системи, яка повинна виправляти людину і давати їй можливість назад повернутися в нормальне життя", - заявив Яценюк.
"Той же Лук'янівський слідчий ізолятор, побудований ще царською Росією, повинен бути закритий. Там умови, в яких неможливо не те що жити, це система знущання з громадянина, щодо якого ще немає судового вироку", - додав він.
Раніше Яценюк заявив, що в Україні не повинно бути тіньових домовленостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?