Суд поновив на посаді екс-главу Держслужби зайнятості
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд поновив на посаді екс-главу Держслужби зайнятості

Суд поновив на посаді екс-главу Держслужби зайнятості

Печерський суд поновив на посаді екс-главу Держслужби зайнятості Ярослава Кашубу, якого спіймали на хабарі в 600 тис грн, проте міністр соцполітики Павло Розенко відмовляється відновлювати його на посаді, передає ONLINE.UA з посиланням на Дзеркало тижня.
"На сьогоднішній день у мене є рішення Печерського районного суду про те, що з 12 січня 2016 року я його (Кашубу, - Ред.) повинен поновити на посаді. У мене є офіційна заява його адвоката про те, що термін відсторонення його від посади закінчився, і оскільки ніяких судових розглядів у цій справі немає, він повинен повернутися на роботу", - розповів міністр соцполітики.
Розенко додав, що категорично налаштований і не відновлюватиме Кашубу на посаді і продовжить судові розгляди.
"Як реагувати на цю ситуацію? З одного боку, є факти, які бачили і я, і всі інші, з іншого боку - немає ніякого продовження у цієї справи. Зате є рішення суду про те, що я зобов'язаний відновити Кашубу на посаді голови Державної служби зайнятості", - зазначив міністр.
Нагадаємо, суд заарештував главу Держслужби зайнятості з можливістю застави в 1,8 млн грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?