Узгоджена декларація, яку підпишуть Папа Римський і патріарх Кіріл
Категорія
Світ
Дата публікації

Узгоджена декларація, яку підпишуть Папа Римський і патріарх Кіріл

Узгоджена декларація, яку підпишуть Папа Римський і патріарх Кіріл
Джерело:  Укрінформ

Увечері 10 лютого була остаточно узгоджена декларація, яку Папа Римський Франциск і московський патріарх Кіріл збираються підписувати на Кубі. Про це повідомив голова відділу зовнішніх церковних зв'язків митрополит Іларіон (Алфєєв), передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
«Текст декларації узгоджувався сторонами до вчорашнього пізнього вечора, вносилися останні правки. Зараз потрібно розраховувати, що документ буде в узгодженому вигляді представлений на зустрічі з Папою", - розповів митрополит.
Він додав, що можлива і зміна тексту декларації. Її зміст Іоаріон не уточнив.
Патріарх Кіріл вже вилетів до Латинської Америки, де зустрінеться з Папою Римським. Візит відбудеться з 11 по 22 лютого. Зустріч московського патріарха з папою Римським Франциском повинна відбутися 12 лютого в міжнародному аеропорту імені Хосе Марті в Гавані на Кубі.
Раніше повідомлялося, що Ватикан створив спеціальну групу сповідників для відпущення серйозних гріхів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?