Роботу КПП Мар'їнка тимчасово зупинили
Категорія
Політика
Дата публікації

Роботу КПП Мар'їнка тимчасово зупинили

Роботу КПП Мар'їнка тимчасово зупинили
Джерело:  NV

Робота КПП Мар'їнка тимчасово зупинена через групи бойовиків, які вчора, 10 лютого, наблизилися до пункту пропуску, передає ONLINE.UA з посиланням на Новое время.
"Близько 15:00 в 200 метрах від блокпоста була помічена невідома особа в камуфляжному одязі, яка рухалася з непідконтрольної території, а в руках тримала предмет, схожий на РПГ", - розповіли в Держприкордонслужбі.
У відповідь на це прикордонники і українські військові зробили попереджувальний постріл, після чого бойовик зник у лісосмузі, де його чекали ще чотири людини в камуфляжі.
"Щоб не допустити провокацій і убезпечити життя громадян з 14:50 до 15:10 (11 лютого, - Ред.) тимчасово припинявся пропуск осіб на КПВВ Мар'їнка, розташованому на цьому напрямку", - поінформували в ДПСУ.
Нагадаємо, представник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко розповів про можливі наслідки закриття КПП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?