Трансляцію українських ЗМІ на окупованих територіях відновлять у травні
Категорія
Культура
Дата публікації

Трансляцію українських ЗМІ на окупованих територіях відновлять у травні

Трансляцію українських ЗМІ на окупованих територіях відновлять у травні

Депутат від партії БПП Світлана Заліщук в складі групи народних депутатів міжфракційного об'єднання Єврооптимісти відвідала зону АТО. Про це вона розповіла під час прес-конференції в Києві, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу БПП.
"Я була на горі Карачун, де раніше розташовувалася телевежа заввишки 200 метрів. Сьогодні висота відновленої телевежі досягає 29 метрів, її потужності вистачає тільки на 10 кілометрів. На окуповану зону цей сигнал не доходить", - розповіла депутат.
"Ми говорили з губернатором Донецької області, який запевнив, що в травні планується установка ретранслятора на 500 кіловат, який посилить сигнал і допоможе українським засобам масової інформації транслювати новини на окупованій території", - зазначила Заліщук.
За словами політика, українська влада може відновити нормальне життя в Луганській і Донецькій областях.
"Це повинно стати передумовою повернення Донбасу як частини України. Відновлення територіальної цілісності і суверенітету виражається не тільки в політичних деклараціях, а також у повноцінній роботі всіх ступенів органів виконавчої влади, їх співпраці з громадянським суспільством та засобами масової інформації", - підкреслила Заліщук.
Раніше повідомлялося, що Міноборони планує запустити військове радіо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?