Абромавічус відмовився прийти в Антикорупційний комітет
Категорія
Політика
Дата публікації

Абромавічус відмовився прийти в Антикорупційний комітет

Абромавічус відмовився прийти в Антикорупційний комітет
Джерело:  Укрінформ

Глава Мінекономрозвитку Айварас Абромавічус відмовився прийти на засідання Комітету Верховної Ради з питань запобігання протидії корупції, оскільки не вірить в ефективність боротьби з корупцією в Україні, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Про це на початку засідання комітету повідомив глава комітету Єгор Соболєв.
«Ми запрошували Айвараса Абромавічуса офіційним листом. Я написав йому кілька смс. Ідея була в тому, щоб він розповів не тільки про Кононенка, але і про всіх людей, яких він бачив, які намагаються «доїти» державу. Він відповів, що, оскільки він не бачить жодного випадку притягнення до відповідальності корупціонерів в Україні, він в це не вірить», - сказав він.
Соболєв зазначив, що це особисте право Абромавічуса, оскільки «ми не правоохоронний орган, і він не зобов'язаний нам давати свідчення».
Раніше повідомлялося, що Абромавічус приніс у НАБУ додаткові матеріали по справі лобіювання Андрія Пасішника на посаду його заступника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?