У Кремля не вистачає можливостей вести війну на два фронти - Тука
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремля не вистачає можливостей вести війну на два фронти - Тука

У Кремля не вистачає можливостей вести війну на два фронти - Тука

Глава Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що ситуація в зоні АТО досить небезпечна, але не можна забувати, що РФ веде війну ще і проти Сирії, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Тука зазначив, що ситуація досить небезпечна, але її не можна розглядати без урахування дії РФ в Сирії. Тому, за його словами, у Кремля не вистачить можливостей вести війну на два фронти.
Також він додав, що ескалація конфлікту на Донбасі відбувається, щоб продемонструвати силу перед черговим етапом Мінських переговорів.
"Мета - показати Україні, Європі, США м'язи: давай нам зміни до Конституції, давай нам вибори і решту марення. З іншого боку, це провокація, щоб викликати зворотну, цілком очікувану реакцію українських військових і потім в черговий раз звинувачувати їх в обстрілі мирних міст", - підкреслив Тука.
Раніше Тука сказав, що повернути Донбас можна без військових заходів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?