Глава британського МЗС відвідає Україну найближчим часом
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава британського МЗС відвідає Україну найближчим часом

МЗС України
Глава британського МЗС відвідає Україну найближчим часом

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін провів переговори з Державним секретарем у закордонних справах Сполученого Королівства Філіпом Хеммондом, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МЗС України.
В ході переговорів міністри обговорили розвиток ситуації на Донбасі, стан виконання Мінських домовленостей, відносини України і Великобританії з ЄС, прогрес України у впровадженні реформ, поглиблення двостороннього співробітництва, в тому числі в рамках Ради безпеки ООН, а також графік політичних контактів.
"Ми погодилися, що міжнародний політичний та економічний тиск на Росію повинен тривати до тих пір, поки Москва не виконає в повному обсязі свої зобов'язання по Мінських домовленостях. Я вдячний за чітку позицію Великобританії щодо санкцій проти Росії", - заявив Клімкін.
Держсекретар із закордонних справ Великобританії анонсував свій візит в Україну найближчим часом.
Раніше повідомлялося, що Україна і Великобританія домовилися про співпрацю в сфері нацбезпеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?