Яценюк розповів про заходи подолання корупції (пряма трансляція)
Категорія
Політика
Дата публікації

Яценюк розповів про заходи подолання корупції (пряма трансляція)

Яценюк розповів про заходи подолання корупції (пряма трансляція)
Джерело:  Укрінформ

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що відтепер в разі підозри будь-якої посадової особи в корупції, проводитимуться невідкладні заходи, зокрема службові розслідування, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
"У випадку, якщо з'являється якесь звинувачення в корупції з боку будь-яких посадових осіб або керівників державних підприємств, уряд невідкладно приймає рішення про проведення службового розслідування. У разі необхідності така особа буде відсторонена від виконання своїх обов'язків на період проведення службового розслідування. За результатами службового розслідування, яке буде публічно оприлюднено, приймається рішення про відповідальність тієї чи іншої посадової особи", - сказав глава уряду.
Також він додав, що тепер кожна зустріч міністра з бізнесменом або підприємцем буде фіксуватися.
"Так, міністри можуть зустрічатися з представниками підприємництва і бізнесу. Це, до речі, наша робота - розвивати економіку, підприємництво, створювати робочі місця... Але будь-яка зустріч з будь-якими політичними діячами або представниками бізнесу підлягає обов'язковій фіксації", - підкреслив прем'єр.
Раніше Парубій повідомив, що не бачить підстав для відставки чинного уряду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?