Компанія LG представила фірмовий чохол для смартфона G5
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія LG представила фірмовий чохол для смартфона G5

Компанія LG представила фірмовий чохол для смартфона G5
Джерело:  gagadget.com

Наступного тижня відбудеться презентація нового флагманського смартфона LG G5, незважаючи на це, компанія вже анонсувала фірмовий чохол Quick Cover, передає ONLINE.UA з посиланням на Gagadget.
Напівпрозора кришка аксесуара стилізована під метал для «максимальної відповідності» пристрою. Отже, чутки про металевий корпус майбутнього флагмана LG цілком можуть виявитися правдою.
LG G5 Quick Cover не заважає «вічно включеному» екрану смартфона реагувати на дотики користувача, що дозволяє відповідати на дзвінки і вимикати будильник, не відкриваючи чохол. У спеціальному віконці відображаються поточний час, дата і повідомлення. Ціна аксесуара буде оголошена пізніше.
Офіційний анонс LG G5, який вже встиг засвітитися в Geekbench, відбудеться 21 лютого на спеціальному заході в Барселоні. В цей же день свої нові флагманські смартфони покаже компанія Samsung. Обидві презентації приурочені до відкриття виставки MWC 2016, яка пройде з 22 по 25 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?