ALLOISE репрезентує новий альбом 8 березня (відео)
Категорія
Культура
Дата публікації

ALLOISE репрезентує новий альбом 8 березня (відео)

ALLOISE репрезентує новий альбом 8 березня (відео)
Джерело:  Pre-Party

Українська співачка ALLOISE представить новий альбом в найжіночніший і весняний день в році, передає ONLINE.UA, з посиланням на Pre-Party.
Працьовитості цієї групи можна позаздрити: за останній рік вони випустили кілька хітів, відзняли кліпи, виступили на сотні майданчиків і навіть зробили перший в Європі 3D кліп на пісню «Crown». До слова, саме з цією композицією музиканти претендуватимуть на перемогу в національному відборі Євробачення вже цієї суботи - 13 лютого.

Презентація альбому, до якого увійшло 14 композицій, відбудеться в концерт-холі Bel Etage, а ось студійна версія буде доступна в попередні замовлення на iTunes вже на наступному тижні.


Щоб очікування нового альбому не здалося таким довгим, ALLOISE представили 2D кліп на пісню «Crown». Якщо ви не бачили версії 360 ° C, радимо вам спочатку подивитися її, а потім 2D кліп. Так ефект від перегляду буде більш цікавим.


Ми бажаємо ALLOISE удачі в суботу на Нацвідборі і раді, що на українській сцені з'являється все більше фірмової та якісної музики. Так тримати!



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?