Реформи гальмуються через «кабінетны домовленосты» - Деканоїдзе
Категорія
Політика
Дата публікації

Реформи гальмуються через «кабінетны домовленосты» - Деканоїдзе

Реформи гальмуються через «кабінетны домовленосты» - Деканоїдзе
Джерело:  Укрінформ

Основна перепона українських реформ - це кабінетні домовленості выд яких поки що складно позбутися в Україні. Про це заявила під час брифінгу у Львові голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Укрінформ.


«Мені не подобається, що в Україні, яка є і моєю батьківщиною, продовжують існувати кабінетні домовленості. Одне йдеться на людях, а інше вирішується за зачиненими дверима у кабінетах », - сказала Деканоїдзе.
За її словами, такі «договорняки» і є найбільшою перепоною для реформ в Україні. Позбавлятися від них Національна поліція буде як шляхом переатестації, так і завдяки роботі служби внутрішньої безпеки. Люди, які вже не можуть перестроїтися, попрощаються з органами і будуть відповідати за свої дії перед судами.
Раніше повідомлялося, що скоро патрульна служба повністю  замінить ДАЇ.
Також Деканоїдзе розповіла про  події за участю поліцейських  в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?