Кабмін хоче взяти кредит у Туреччини на 5 років
Категорія
Політика
Дата публікації

Кабмін хоче взяти кредит у Туреччини на 5 років

Кабмін хоче взяти кредит у Туреччини на 5 років

Сьогодні під час засідання кабміну було прийняте рішення про взяття кредиту у Туреччини. Кредит хочуть взяти на 5 років, розміром $50 млн та ставкою на 2,5% річних, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  УНІАН.


«Проектом постанови пропонується надати повноваження міністру фінансів здійснити державні зовнішні запозичення у 2016 році шляхом залучення позики на суму не більше $50 млн з терміном погашення не пізніше ніж через 5 років зі ставкою не вище 2,5% річних», - заявила міністр фінансів України Наталія Яресько .
За її словами, для цього буде укладено відповідний договір між українським та турецьким урядами. Міністр пояснила, що даний кредит є частиною фінансової підтримки України з боку країн «великої двадцятки».
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк повідомив, що він має намір підписати цей договір у понеділок під час  візиту в Україну  прем'єр-міністра Туреччини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?