Французький прем'єр розкритикував міграційну політику Меркель
Категорія
Світ
Дата публікації

Французький прем'єр розкритикував міграційну політику Меркель

Французький прем'єр розкритикував міграційну політику Меркель

Прем'єр-міністр Франції Мануель Вальс вважає, що політика відкритості стосовно біженців, яку проводить уряд ФРН на чолі з канцлером Ангелою Меркель, не є "логічною в довгостроковій перспективі".

Про це повідомляє

ONLINE.UA

з посиланням на

Європейську правду

.


"Ця політика тимчасово була виправданою, але вона нестійка в довгостроковій перспективі", - сказав Вальс в інтерв'ю німецькій пресі, відповідаючи на питання, чи підтримує він політику відкритих кордонів німецького канцлера.


Прем'єр-міністр вважає, що Європа повинна відновити контроль над своїми кордонами з допомогою своєї політики в сфері міграції та надання притулку.


"Наші можливості обмежені, напруженість останніх тижнів - в Німеччині та інших країнах Європи - вимагає чітко сказати: Європа не може вмістити всіх мігрантів з Сирії, Іраку або Африки", - зазначив Вальс.


Раніше повідомлялося, що

угорський прем'єр звинуватив лідерів Західної Європи

в міграційній кризі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?