Tesla Motors раскрыла дату дебюта Model 3 (фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Tesla Motors раскрыла дату дебюта Model 3 (фото)

Tesla Motors раскрыла дату дебюта Model 3 (фото)
Джерело:  ТопЖир

Найдоступніший електромобіль компанії Tesla Motors - Model 3 буде представлений 31 березня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТопЖыр.
Ця модель обіцяє стати однією з найцікавіших за співвідношенням ціна/оснащення/запас ходу. Останній параметр є одним із ключових для електромобілів, оскільки нині це їх слабка сторона.

Так, у Тесли є Model S P85 з запасом ходу майже в 500 км. Але так і ціна відповідна. Якщо говорити про найпопулярніший в світі (і в Україні теж) Nissan Leaf - цей електрокар можна віднести до доступних, але без підзарядки він може проїхати 160-200 км (залежить від року випуску). Та й скажімо прямо - Ліф якось не дуже-то привабливий зовні. А ось Tesla Model 3 обіцяє бути і порівняно доступною, і симпатичною, і заявлений запас ходу у неї 320 км!

Вартість новинки буде на рівні $35 тисяч. У США ще дешевше завдяки державним дотаціям - близько $25 тисяч.

А ще, за чутками, Model 3 може стати першим на планеті серійним автомобілем з коефіцієнтом аеродинамічного опору менше 0,2. Щоб ти розумів, у гіперкара Ferrari LaFerrari він становить майже 0,3. Загалом, чекаємо-с... Нагадуємо, 31 березня!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?