Видання The Independent переходить на повністю цифровий формат
Категорія
Культура
Дата публікації

Видання The Independent переходить на повністю цифровий формат

Видання The Independent переходить на повністю цифровий формат
Джерело:  The Independent

Британське видання The Independent стане першою національною газетою, яка перейде на повністю цифровий формат, оголосили власники ESI Media. Останні паперові видання будуть опубліковані в березні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Independent.
Швидке цифрове зростання протягом останніх трьох років зробило independent.co.uk найбільш швидко зростаючим сайтом газети Великобританії, чия щомісячна аудиторія виросла на 33,3% протягом останніх 12 місяців до майже 70 млн глобальних унікальних користувачів.
«Газетна індустрія змінюється, і ці зміни створюють читачі. Вони показують нам, що майбутнє - цифрове. Це рішення зберігає бренд Independent і дозволяє нам продовжувати вкладати кошти в утримання високоякісної редакції, що привертає все більше і більше читачів до нашої онлайн-платформи, - сказав власник The Independent Євген Лебедєв. - Моя сім'я купила і вклала значні кошти в Independent, тому що ми віримо в якість світового класу журналістики, і цей крок забезпечує майбутнє цих життєво важливих редакційних цінностей».
Сайт i100.co.uk, який став надзвичайно успішним джерелом новин, як частина переходу стане тепер indy100.com.
ESI Media також підтвердив, що продасть газету Johnston Press, якщо рішення буде схвалено акціонерами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?