У порту Севастополя приховані ракети, можливо, для військ Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

У порту Севастополя приховані ракети, можливо, для військ Росії

У порту Севастополя приховані ракети, можливо, для військ Росії
Джерело:  InformNapalm

У Севастополі знайшли скупчення контейнерів для зенітно-ракетних комплексів, які, можливо, були завезені для військ РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InformNapalm.
У ході OSINT-заходів, проведених волонтерами міжнародного співтовариства InformNapalm на кримському напрямку, в морському порту Севастополя виявлено скупчення декількох десятків транспортно-пускових контейнерів до зенітно-ракетних комплексів типу С-300, імовірно завезених для поповнення боєзапасу зенітно-ракетних полків окупаційних військ РФ, розгорнутих на півострові.
У морському порту м. Севастополя виявлені близько 40 одиниць транспортно-пускових контейнерів до зенітно-ракетних систем С-300. Фотографія датована 3 лютого 2016 року.


Точне місце складування зенітних ракет - біля зерносховища, район причалів № 13 і 14, де зазвичай швартуються кораблі ВМФ РФ. Координати: 44 ° 37'28.1 "N 33 ° 33'30.2" E.

Передбачається, що ці транспортно-пускові контейнери до зенітно-ракетних комплексів С-300 були доставлені в окупований Крим недавно. Судячи з усього, вони призначаються для поповнення боєкомплектів 12-го і 18-го зенітно-ракетних полків, дислокованих у Севастополі і Феодосії, 31-й дивізії ППО 4-ї армії ВПС і ППО ЗС РФ.


Як повідомляв ONLINE.UA,

окупанти розгорнули Гради

, прикрившись димовою завісою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?