Зміна уряду призупинить реформи мінімум на рік - Пасхавер
Категорія
Політика
Дата публікації

Зміна уряду призупинить реформи мінімум на рік - Пасхавер

Зміна уряду призупинить реформи мінімум на рік - Пасхавер
Джерело:  Еспресо

Олександр Пасхавер, - заслужений економіст України, - вважає, що зміна уряду в країні зупинить проведення реформ мінімум на рік.


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  Еспрессо.TV.


Про це він висловився в рамках інтерв'ю телепрограми "Політклуб Віталія Портникова". Пасхавер звернувся до телеглядачів з питанням про те, чому стався такий сплеск ненависті до уряду і бажання його змінити, якщо зміна уряду тільки посилить критичну ситуацію в Україні?


Також економіст сказав про те, що, не дивлячись на те, що втілення реформ просувається повільно, перші зміни вже помітні.


Раніше ONLINE.UA повідомляв про те, що  країни Великої сімки висловилися позитивно  щодо нового політичного напрямку руху Кабінету міністрів. Але вони також підкреслили, що крім слів, необхідно ще підтверджувати свої наміри діями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?