Творці «Друзів» висловилися щодо возз'єднання серіалу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Творці «Друзів» висловилися щодо возз'єднання серіалу

Творці «Друзів» висловилися щодо возз'єднання серіалу
Джерело:  попкорнnews

Автори культового серіалу "Друзі" засмутили фанатів звісткою про те, що возз'єднання складу і зйомок продовження ніколи не буде.


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  попкорнnews.


Після випуску спецвипуску за участю майже повного складу серіалу "Друзі", багато хто став сподіватися на те, що в еру випуску римейків і продовжень може вийти і продовження цього серіалу.


"Цього ніколи не станеться, але мені, як завжди, ніхто не вірить. Це не повинно статися", - сказала Марта Кауффман, - авторка серіалу.


За словами Марти, серіал закінчився саме так, як і повинен був, і продовжувати ту ж історію в тій же кав'ярні, - погана ідея, яка буде суцільним розчаруванням.


Раніше ONLINE.UA публікував інформацію про  повернення "Друзів"  у вигляді спецвипуску. Також повідомлялося про те, що один з головних героїв серіалу, - Меттью Перрі, -  не пам'ятає трьох сезонів серіалу  через наркотичну та алкогольну залежність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?