Франция призывает РФ прекратить бомбардировки мирных жителей Сирии
Категорія
Політика
Дата публікації

Франция призывает РФ прекратить бомбардировки мирных жителей Сирии

Франция призывает РФ прекратить бомбардировки мирных жителей Сирии

Під час Мюнхенської конференції прем'єр-міністр Франції Мануель Вальс заявив, що Росія повинна припинити бомбардування мирних громадян в Сирії, щоб прокласти шлях для переговорів та миру.


Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Радіо Свобода.


На спільному з прем’єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим майданчику для виступів Вальс заявив, що Франція поважає Росію та її інтереси, але в питання врегулювання ситуації в Сирії «ми потребуємо миру, нам потрібні переговори, а для цього необхідно зупинити бомбардування цивільних осіб».
Москва заявляє, що основними об'єктами авіаударів, які почалися у вересні є терористичні угруповання, але західні держави стверджують, що Росія здебільшого атакує противників сирійського уряду. Також міжнародні правозахисники заявляли про численні людські жертви серед мирного населення в ході повітряних ударів Росії.


Раніше повідомлялося, що РФ бере участь в  наземній операції  в підтримку сирійської опозиції. Також РФ і Сирія щодня  проводять атаки  з використанням бомбових касет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?