У сирійській кризі прийшов момент істини - Федеріка Могеріні
Категорія
Політика
Дата публікації

У сирійській кризі прийшов момент істини - Федеріка Могеріні

У сирійській кризі прийшов момент істини - Федеріка Могеріні
Джерело:  NV

Федеріка Могеріні, - представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки, вважає, що настав момент істини для міжнародного співтовариства в питанні Сирії.


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  Новий час.


В інтерв'ю Федеріка сказала, що всі лідери, які беруть участь в Мюнхенській конференції з безпеки, зобов'язані дотримуватися угоди про припинення бойових дій в Сирії строком на тиждень для стабільності поставок гуманітарної допомоги. Це Федеріка Могеріні назвала "планом А".


Також існує і "план Б", - наземна операція в Сирії, і Європа, згідно зі словами Федеріки Федеріка Могеріні, робить все можливе для того, щоб цей план не довелося ніколи приводити в дію.


Раніше ONLINE.UA публікував інформацію про те. що  в Білому домі просять РФ припинити  прикривати своє втручання в сирійський конфлікт боротьбою з ІД.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?