На Донбасі поранені семеро військових: карта АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

На Донбасі поранені семеро військових: карта АТО

На Донбасі поранені семеро військових: карта АТО

Ситуація в зоні АТО продовжує загострюватися: за минулу добу, 13 лютого, було поранено семеро військових української армії.


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  УНІАН.


Як повідомив на брифінгу полковник Олександр Мотузянік, - спікер адміністрації президента, - на Луганському напрямку доба пройшла спокійно і без провокацій. У напрямку до Донецька був обстріл Горлівки і аеропорту. Також, як ONLINE.UA повідомляв раніше, вівся  обстріл Опитного, Пєсков і Авдіївки.


В Маріупольському напрямку в зв'язку з  тимчасовим закриттям КПВВ Мар'їнки  ситуація дещо заспокоїлася. Станом на 14 лютого контрольний пункт  знову функціонує.


Раніше ONLINE.UA передавав інформацію про те, що за минулу добу було  поранено п'ятеро українських військовослужбовців, але зараз інформація вточнена і кількість постраждалих зросла до семи.


У той же час, один військових армії РФ загинув і ще один був поранений. Опір військам країни-агресора на окупованих територіях зростає. Були підтверджені факти поповнення запасів бойовиків нової військової технікою, пальним, боєприпасами і зброєю з боку РФ. Крім іншого, також прибули нові найманці РФ.


Станом на 14 лютого карта АТО виглядає наступним чином:



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?