У Шокіна прокоментували гучну відставку Каська
Категорія
Політика
Дата публікації

У Шокіна прокоментували гучну відставку Каська

У Шокіна прокоментували гучну відставку Каська
Джерело:  online.ua

У Генеральній прокуратурі України заяву Віталія Каська про відставку з поста заступника генпрокурора назвали піар-акцією. Таку думку висловив помічник генпрокурора Владислав Куценко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Кожна людина повинна прийняти те чи інше рішення, в тому числі щодо перебування на службі або про відставку. Що стосується заяви саме Віталія Каська, то ми вважаємо, що це справжня піар-акція. Оцінку його роботі, якщо він справді подасть рапорт, як він заявив, що зараз принесе в кабінет генпрокурора, то оцінку його роботі дасть суспільство згодом, коли ми проаналізуємо, що вдалося пану Каську, а що не вдалося на посаді заступника генпрокурора України. Він зробив ряд гучних заяв, на жаль, піар-характеру", - сказав Куценко.
"У нього в руках були всі механізми для того, щоб не просто робити заяви, а насправді продемонструвати всьому суспільству роботу з міжнародного питання, по санкціях, по боротьбі з корупцією: відділ під тобою, і третє - у справі "діамантових прокурорів". Тому, як кажуть, поганому танцюристу і ноги заважають", - зазначив помічник генпрокурора.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що заступник Генерального прокурора Віталій Касько заявив, що йде у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?