Противники Росії увірвалися до Мін'юсту: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Противники Росії увірвалися до Мін'юсту: опубліковані фото

Противники Росії увірвалися до Мін'юсту: опубліковані фото
Джерело:  Hromadske

Близько 60 активістів увірвалися до будівлі міністерства юстиції України, вимагаючи заморозити рахунки Сбербанку Росії.
Про це повідомив заступник міністра юстиції Гія Гецадзе, передає hromadske.tv.
«Їх представники вимагали виконання судового рішення на рахунок заморожування рахунків Сбербанку Росії. З ними поговорив Сергій Шкляр, заступник міністра щодо виконання судових рішень», - зазначив Гецадзе, додавши, що судовий розгляд у цій справі ще триває.



«Йде судовий розгляд. І як тільки буде рішення, яке набуде чинності, наші судові виконавці його виконають. Так що, я думаю, що вони прийшли не за адресою», - сказав заступник міністра.


Організатор акції, член ВО Свобода Олександр Аронець заявив, що активісти вимагають заарештувати вісім мільярдів гривень на рахунках Сбербанку Росії, а також відібрати у нього ліцензію на діяльність в Україні.


Пізніше до активістів вийшов заступник міністра юстиції Сергій Шкляр. Він пообіцяв створити робочу групу з питання Сбербанку РФ в Україні.




Як повідомляв ONLINE.UA раніше, міністерство фінансів України домовилося зі Сбербанком Росії про принципи реструктуризації кредитів Укравтодору та державного підприємства Конструкторське бюро «Південне» ім. М. К. Янгеля.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?