Турчинов запропонував РФ забратися з Донбасу і з Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов запропонував РФ забратися з Донбасу і з Криму

Турчинов запропонував РФ забратися з Донбасу і з Криму
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов прокоментував заяву прем'єр-міністра Російської Федерації Дмитра Медведєва про «закриття питання Криму».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу РНБО.
«Росія мріє закрити питання Криму? Але це питання ніколи не буде закритим для нас і для світової спільноти, як і питання Донбасу, поки окуповані території не повернуться до складу України, і поки не будуть відновлені кордони нашої держави, визнані світовим співтовариством», - підкреслив Турчинов.
За його словами, для Росії є тільки одна можливість «закрити це питання» - «забратися з окупованих територій».
«У Біблії сказано: хто сіє вітер - пожне бурю. Це означає, що агресор, який створює прецедент, намагаючись змінити існуючі кордони, скоро сам зіткнеться з цим питанням, але в набагато більших і руйнівних масштабах. Адже Росія в умовах глибокої кризи і самоізоляції з часом не буде здатна не тільки утримувати національно-територіальні автономії, а й території, що були відірвані від інших країн, починаючи від Далекого Сходу і закінчуючи крайніми західними областями», - зазначив секретар РНБО України.
Як повідомляв ONLINE.UA, прем'єр Росії прокоментував слова про «війну» із Заходом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?