У Криму назвали "щастям" місце пам'яті жертв Голодомору: з'явилося відео
Категорія
Культура
Дата публікації

У Криму назвали "щастям" місце пам'яті жертв Голодомору: з'явилося відео

У Криму назвали "щастям" місце пам'яті жертв Голодомору: з'явилося відео
Джерело:  Події Криму

У Севастополі на місці, де з'явився перший в Криму пам'ятник жертвам голодомору в Україні 1932-1933 років, зараз зробили "територію щастя".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на События Крыма.
14 лютого повідомили, що в Севастополі до Дня святого Валентина встановили лавочку для закоханих на вході в Культурно-інформаційний центр (КІЦ), який до анексії носив найменування "Український".
За словами завідуючої відділом реалізації соціальних проектів і програм КІЦ Інни Кулик, відвідувачам пропонується "прочитати історію любові, присісти на лавочку щастя, загадати найзаповітніше бажання, повірити в його виконання". "Така лавочка налаштовує на те, щоб тут посидіти, випити чашечку кави, поспілкуватися, зізнатися один одному в своїх почуттях. Але хотілося б, щоб сюди приходили прості люди, які мріють, щоб щастя нарешті прийшло в їх життя", - додала вона.

Найближчим часом біля центру планується встановити коване деревце, на якому, крім стрічок, могли б з'явитися традиційні весільні замочки.


При цьому з телесюжету неясно, чи присутня все ще на стіні КІЦ меморіальна дошка в пам'ять жертв голодомору: демонтована вона або просто закрита афішами.


Меморіальна дошка, встановлена ​​на стіні Українського культурно-інформаційного центру на площі Свободи в Севастополі, стала першим в Криму пам'ятним знаком жертвам голодомору в Україні 1932-1933 років.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Польщі, імовірно в Варшаві,

встановлять пам'ятник жертвам Голодомору

в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?