РФ та Туреччина винні у порушенні перемир'я в Сирії - Штайнмаєр
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ та Туреччина винні у порушенні перемир'я в Сирії - Штайнмаєр

РФ та Туреччина винні у порушенні перемир'я в Сирії - Штайнмаєр

Глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр впевнений, що Мюнхенські домовленості щодо перемир'я в Сирії, були порушені РФ, армією Асада, загонами курдів та Туреччиною.


Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на DW.


За словами Штайнмайера, частиною домовленостей був заклик до всіх сторін ще до початку перемир'я зробити свій внесок у "негайне зменшення насильства". "Це стосується і військових операцій РФ і сирійського режиму в районі Алеппо, а також останніх наступальних дій загонів курдської самооборони в північній Сирії", - сказав Штайнмаєр.


Крім того, глава дипломатичного відомства Німеччини додав, що Туреччині також слід проявляти стриманість на тлі напруженої ситуації в Сирії.


Раніше повідомлялося, на північному заході Сирії в результаті  серії авіаударів  вранці в понеділок, 15 лютого, були зруйновані дві лікарні, в результаті чого постраждали більше десятка чоловік і мінімум 8 пропали без вісті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?