Величезна реклама на даху Вокзальної обійдеться майже в три тисячі гривень
Категорія
Культура
Дата публікації

Величезна реклама на даху Вокзальної обійдеться майже в три тисячі гривень

Величезна реклама на даху Вокзальної обійдеться майже в три тисячі гривень
Джерело:  online.ua

Минулого тижня на даху станції метро «Вокзальна» з'явилася рекламна конструкція площею 20,5 кв.м, яка коштує 2937 гривень щомісяця.
Про це повідомляє директор КП «Київреклама» Наталія Гончарова на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
Наталя опублікувала документи, на підставі яких розміщена ця реклама. Вона датована 2013 і 2014 роком, а узгодження видано терміном на 5 років, який закінчується в 2019 році.
Згідно з переліком об'єктів культурної спадщини Солом'янського району, будівля станції метрополітену є пам'ятником архітектури з 1986 року. Власник рекламної конструкції (ТОВ «ТИТАН МЕДІА») отримав погодження на її установку від чиновника Міністерства культури з припискою, що також потрібно отримати позитивний висновок в ДП «Укрметротунельпроект» з приводу «позитивного сприйняття пасажирами емблеми метрополітену», а також узгодження Управління культурної спадщини КМДА.
Чи є «позитивне сприйняття емблеми метрополітену», ви можете переконатися особисто.



Голова КП «Київреклама» обіцяє перевірити документи, на підставі яких розміщена реклама. Раніше користувачі Facebook висміяли рекламу одного з українських інтернет-магазинів, жартуючи, що станція метро отримала нову назву.


Як повідомляв ONLINE.UA, 2 лютого

на станції метро Вокзальна

в Києві шукали вибухівку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?