Саакашвілі зробив неоднозначну заяву по МВФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі зробив неоднозначну заяву по МВФ

Саакашвілі зробив неоднозначну заяву по МВФ

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі зробив не зовсім зрозумілу заяву про відносини України і МВФ. Він заявив, що "Україні не вигідно співпрацювати з Міжнародним валютним фондом" .
Про це він сказав в ефірі радіостанції "Ера" у понеділок, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Українську правду.
"Для нас ідеальна ситуація, щоб МВФ взагалі тут не було. З Грузії ми вивели МВФ через рік. Позбулися, і слава Богу", - зазначив Саакашвілі.
Глава обладміністрації зазначив, що, на його думку, МВФ постійно контролює дії уряду країни і негативно впливає на них.
"МВФ - він як хірург. І коли тобі на пальці потрібна перев'язка, він говорить, навіщо перев'язка - давай тобі всю руку відріжемо, навіщо возитися, щоб не ризикувати", - сказав Саакашвілі.
Але через деякий час на своїй сторінці у Facebook Саакашвілі прокоментував новину, яка мала назву "Саакашвілі виступає проти співпраці України і МВФ":
"Інформаційні агентства явно перекрутили те, що я сказав: Якщо мені доведеться обирати між місцевими клептократами абсолютно без контролю і з контролем з боку МВФ, то я однозначно оберу МВФ, але потрібно прагнути до того, щоб нами не керували клептократи, економіка росла і тоді і програми МВФ не знадобляться ".
Нагадаємо, Саакашвілі назвав уряд "болотом корупції".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?