Активісти вимагають відставки уряду: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Активісти вимагають відставки уряду: опубліковано відео

Активісти вимагають відставки уряду: опубліковано відео

Біля головного входу до будівлі Верховної Ради України проходять акції з вимогою відправити Кабінет міністрів у відставку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Загалом на площі Конституції зібралося близько 100 чоловік, які стоять двома окремими групами. Активісти однієї з груп тримають в руках прапори з символікою ВО Свобода, державні прапори України і один прапор Правого сектора. Вони принесли з собою транспаранти з гаслами: "Уряд - у відставку!", "Яценюка - за ґрати!", "Крадені мільярди - в бюджет!".
Представники іншої групи тримають в руках прапори з написом "Партія простих людей". У цієї групи є невелика пересувна сцена, з якої звучить музика. Також деякі з активістів б'ють в залізні бочки. Серед гасел другої групи - вимога про відставку уряду, а на одному з транспарантів написано: "Яценяку - на гілляку".
Акція проходить спокійно. Периметр навколо парламенту охороняє більша кількість правоохоронців, ніж зазвичай.

Раніше народний депутат Самопомочі Руслан Сидорович заявив, що за відставку прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка зібрали вже близько 40 підписів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?