Росія прийняла жорстке рішення щодо українських фур
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія прийняла жорстке рішення щодо українських фур

Росія прийняла жорстке рішення щодо українських фур

У відповідь на блокування руху російських вантажівок по території України з 12.00 мск 16 лютого 2016 року на території РФ повністю припиняється рух українських вантажних транспортних засобів, що здійснюють транзитні перевезення вантажів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Мінтрансу Росії.
"Доставка вантажів на територію Республіки Казахстан відповідно до Указу Президента РФ від 1 січня 2006 №1 буде продовжена, але перевізниками інших держав. До теперішнього часу органами Ространснагляду на території РФ припинено рух 324 українських вантажних транспортних засобів", - йдеться в повідомленні.
Повідомляється, що дія цих заходів у відповідь триватиме до врегулювання ситуації, пов'язаної з блокадою в Україні російських вантажівок.
"Станом на 12.00 16 лютого 2016 р. рух російських вантажівок по території України, як і раніше ускладнений, неможливо в'їхати на територію України з боку Європейських країн. Блокування російських вантажівок на території України триває з 11 лютого", - відзначають в прес-службі російського відомства.
Як відомо, блокування російських фур почалося 11 лютого на Закарпатті. 15 лютого уряд України прийняв рішення призупинити транзитні переміщення вантажних автомобілів з Росії по території України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?