З'явилося перше фото Шевченка-тренера збірної України
Категорія
Спорт
Дата публікації

З'явилося перше фото Шевченка-тренера збірної України

З'явилося перше фото Шевченка-тренера збірної України
Джерело:  dynamo.kiev.ua

Колишній форвард і новий тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про початок своєї тренерської кар'єри і повідомив, що готовий до виконання будь-яких завдань.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на dynamo.kiev.ua.
"Перш за все, треба відштовхуватися від того, що головний тренер - це модератор тренувального процесу, організатор всіх дій. Тому я готовий до виконання будь-яких завдань, які мені будуть доручені і постараюся зробити все, що від мене вимагатиметься. Ось це і є моє головне завдання і функція як помічника головного тренера", - відповів Шевченко на запитання про свої нові функції.
Також екс-форвард пояснив свою відмову очолити збірну України в 2012 році.
"Перш за все, треба сказати, що з тих пір, як я отримав пропозицію очолити збірну України, змінилося дуже багато чого. Коли мені було запропоновано стати біля керма національної команди, я вважав, що не був до цього готовий, у мене тоді не було тренерської освіти і я тільки-тільки закінчив кар'єру футболіста. Тож відмова від цієї пропозиції - це було моє особисте рішення", - сказав він.
Шевченко вважає, що зараз у нього є всі можливості, щоб спробувати себе в ролі тренера.
"Зараз же я відчуваю, що у мене є певна освіта, я отримав тренерський диплом. У мене є можливість починати новий шлях у футболі і пробувати себе в якості тренера. Тому і відповів згодою на пропозицію, що надійшла, увійти до тренерського штабу збірної України", - зазначив він.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ФФУ надали головному тренеру синьо-жовтих Михайлу Фоменку можливість самостійно підбирати собі помічників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?