Кличко порівняв свою поразку від Ф'юрі з американськими гірками
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кличко порівняв свою поразку від Ф'юрі з американськими гірками

Кличко порівняв свою поразку від Ф'юрі з американськими гірками

Український супертяж та колишній чемпіон світу за версіями WBO / WBA / IBF / IBO Володимир Кличко порівняв свою поразку від британця Тайсона Ф'юрі з американськими гірками.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Обозреватель.

"У житті не буває без поразок. Це як американські гірки: спочатку їдеш вгору, потім вниз. Ви повинні просто насолоджуватися поїздкою. І коли щось йде вниз, вам необхідно приділити час, щоб проаналізувати, що стало причиною падіння", - розповів Кличко в інтерв'ю виданню Stern.
Український боксер вважає, що перш за все необхідно шукати причину проблем в собі.
"Запитайте себе: як я можу знову вирішити це завдання краще? Коли про таке думаєш в хороші часи, тобі буде легше повернутися у важкий момент. Наприклад, мій реванш. Я прописав цю опцію в контракті. Тепер я її потребую, я дуже радий, що залишив її на випадок поразки", - зазначив Кличко.
Раніше повідомлялося, що перспективний британський супертяж Хьюї Ф'юри упевнений в тому, що українцеві Володимирові Кличку не вдасться взяти реванш у його двоюрідного брата Тайсона Ф'юрі за поразку, якої він зазнав у листопаді минулого року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?