На Донбасі розповіли про готовність до наступу бойовиків
Категорія
Політика
Дата публікації

На Донбасі розповіли про готовність до наступу бойовиків

На Донбасі розповіли про готовність до наступу бойовиків
Джерело:  online.ua

У зоні проведення АТО Збройні сили України приведені в повну бойову готовність і готові до широкомасштабного наступу бойовиків.
Про це в ефірі 112 Україна заявив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає ONLINE.UA.
"Хочу заспокоїти людей, що досить сил і засобів ЗСУ для того, щоб не було такого широкомасштабного наступу, не було втрат територій. На сьогоднішній день всі приведені в бойову готовність і виконують свою роботу", - сказав він.
Жебрівський розповів про ситуацію на КПП "Мар'їнка", який з 17 лютого знову тимчасово буде закритий.
"Коли буде відновлено роботу, як тільки бойовики припинять стріляти, як тільки не буде загрози життю громадян, ми одразу відновимо пункти пропуску і в Мар'їнці та в Зайцевому. Сьогодні питання не в українському штабі АТО, не в ЗСУ, а питання в терористах. Зараз вдень загострень немає, прокидаються терористи під вечір і починають стріляти з чого не попадя", - повідомив голова ОВЦА.
Нагадаємо, в зоні проведення АТО щодоби збільшується кількість обстрілів і все частіше використовуються міномети, в Донецькій області відбулися бойові зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою бандформувань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?