Переможцями перших матчів 1/8 Ліги чемпіонів стали Бенфіка і ПСЖ: відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Переможцями перших матчів 1/8 Ліги чемпіонів стали Бенфіка і ПСЖ: відео голів

Переможцями перших матчів 1/8 Ліги чемпіонів стали Бенфіка і ПСЖ: відео голів
Джерело:  Football.ua

У вівторок, 16 лютого, відбулися перші матчі 1/8 Ліги чемпіонів. Португальська Бенфіка приймала Зеніт, а Челсі вирушив у гості до ПСЖ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Football.ua.
Бенфіка - Зеніт 1:0
Матч проти Бенфіки став першим для команди Андре Віллаш-Боаша в новому році. "Орли" ж підійшли до поєдинку у відмінній формі - 12 перемог в 14 зустрічах. За весь матч команди не створили багато моментів - в першому таймі гравець Бенфіки завдав єдиний удар в створ воріт Зеніту, однак Лодигін врятував свою команду. У другому таймі Зеніт почав атакувати - Вітсель двічі міг забивати, але Жуліо Сезар парирував обидва удари бельгійця. Ближче до другого тайму португальці перехопили ініціативу, проте забитий гол глядачі побачили вже в кінцівці матчу - м'яч у ворота Лодигіна забив Жонас з подачі Гайтана.



Гол: Жонас, 90+1.


Попередження: Алмейда, Жардел, Піцці, Джонас - Вітсель, Гарсія, Крішіто
Вилучений: Крішіто, 90

ПСЖ - Челсі 2:1

ПСЖ з перших хвилин почали активно - перші 20 хвилин лондонці практично не покидали свою половину поля. Шанс вивести парижан уперед був у Верратті, але Тібо Куртуа впорався з ударом. "Аристократи" відповіли ударом Дієго Кости, проте воротареві ПСЖ вдалося перевести м'яч в поперечину. Перед перервою французи все ж змогли вийти вперед - сильний удар Ібрагімовича зі штрафного з невеликим рикошетом потрапив в створ воріт Челсі. На гол шведа відповів Обі Мікель, пробивши після скидання Дієго Кости. Після перерви футболісти ПСЖ почали створювати момент за моментом біля воріт Куртуа. Дотиснути Челсі вдалося в другій половині тайму - Ді Марія вивів Кавані один на один з голкіпером, і уругваєць з гострого кута відправив м'яч у ворота суперника.

Голи: Ібрагімович, 39, Кавані, 78 - Обі Мікель, 45 + 1

Попередження: Ібрагімович, Лукас, Луїс - Мікель, Педро

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?