Роналду покинув прес-конференцію через питання журналіста: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду покинув прес-конференцію через питання журналіста: опубліковано відео

Роналду покинув прес-конференцію через питання журналіста: опубліковано відео
Джерело:  Champion

Форварду мадридського Реала Кріштіану Роналду не сподобалося запитання журналіста на передматчевій прес-конференції перед поєдинком 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з Ромою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Champion.
Роналду зазначив, що його команда є фаворитом у всіх турнірах, в яких бере участь.
"Є фаворит Реал? Ми завжди фаворити. У кожному турнірі. Це буде хороша гра з сильною командою. Але ми постараємося перемогти. Це наша мета. У Лізі чемпіонів, чемпіонаті Іспанії ми завжди прагнемо перемагати. У нас більше трофеїв, ніж у кого б то не було. Почуваюсь я комфортно в команді? Так, звичайно. Абсолютно. Чому це має бути не так? Я завжди граю, забиваю голи, виступаю за кращий клуб світу", - відповідав Роналду на питання журналістів.
Португалець розлютився після питання, чому він мало забиває на виїзді. Футболіст залишив прес-конференцію, не дочекавшись її завершення.
"Чому мені складно забивати на виїзді? А ви можете назвати хоч одного гравця, який забив на виїзді більше голів, ніж я, з моменту мого переїзду до Іспанії? Ні, не можете, тому що таких немає. Всім бувайте", - сказав нападник.



Нагадаємо, у вівторок, 16 лютого, відбулися перші матчі 1/8 Ліги чемпіонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?