На Донбасі знову стріляють з "Градів": з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

На Донбасі знову стріляють з "Градів": з'явилися фото

На Донбасі знову стріляють з "Градів": з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото наслідків нічного обстрілу бойовиками з реактивної системи залпового вогню
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
"Щонайменше 7 снарядів з реактивної системи залпового вогню БМ-21 «Град» було випущено вночі по позиціях сил АТО з боку Старомихайлівки, контрольованої бойовиками НЗФ ОРДО. Снаряди розірвалися в 400 метрах від населеного пункту Первомайське", - йдеться в повідомленні.








"Факти грубого порушення Мінських угод зафіксували представники української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін. Докази застосування бойовиками озброєння, яке давно має бути відведено на встановлену Мінськими домовленостями відстань, передані представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні" , - повідомили в штабі АТО.
Як повідомляв ONLINE.UA, під час брифінгу речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко заявив, що російські окупанти в п'ятницю, 12 лютого, вранці на адмінкордоні Криму відкрили вогонь із Градів, прикривши посилені угруповання димовою завісою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?