З'явилася карта АТО станом на 17 лютого
Категорія
Політика
Дата публікації

З'явилася карта АТО станом на 17 лютого

З'явилася карта АТО станом на 17 лютого
Джерело:  mediarnbo.org

Обстановка на Донбасі продовжує загострюватися: бойовики не припиняють вести прицільний вогонь по позиціях сил АТО, в тому числі і з важкого озброєння. Вперше за кілька місяців противник застосував реактивну артилерію - установки «Град».
Про це на брифінгу повідомив представник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає ONLINE.UA.
Бойовики застосовували міномет і гранатомет поблизу с. Кримське, на північ від Бахмутської траси, і мінометний обстріл стався в районі окупованого Первомайська.
Українська розвідка встановила, що вчора військовослужбовці ЗС Російської Федерації провели артобстріл житлових кварталів Луганська. Вогонь вівся з боку підконтрольного бойовикам міста Олександрівськ.
Різко загострилася обстановка в районі Донецького аеропорту, де на рубежах оборони, крім мінометів, були зафіксовані два обстріли з установок «Град» і випущено близько 20 реактивних снарядів. Було встановлено, що вогонь вівся з окупованого селища Старомихайлівка.
На Світлодарській дузі і на північ від Горлівки обстановка стала спокійнішою - серія обстрілів з боку бойовиків проводилася без використання важкого озброєння.
Обстріли також тривають в районі Мар'їнки і Красногорівки і періодично застосовуються міномети. Вчора по позиціях українських військових на цих оборонних рубежах було випущено понад шістдесят мінометних мін. Також інтенсивні мінометні обстріли бойовики провели південніше - в районі Чермалик, Лебединського в Широкиному.
Раніше ONLINE.UA публікував фото наслідків обстрілу бойовиками опорних пунктів ВС України з реактивної системи залпового вогню БМ-21 «Град».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?