Hitachi почне випробування автопілота на дорогах Японії
Категорія
Технології
Дата публікації

Hitachi почне випробування автопілота на дорогах Японії

Hitachi почне випробування автопілота на дорогах Японії
Джерело:  3dnews.ru

Компанія Hitachi почне перевірочні випробування автомобільної системи автопілотування 22 лютого 2016 року у дорогах загального користування Японії, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 3dnews.
Повідомляється, що програмно-апаратний комплекс розроблений у співпраці з фахівцями фірми Clarion, яка є дочірньою структурою Hitachi Group. Автопілот покладається на бортові датчики, комп'ютер і високоточні карти місцевості.
Тестовий автомобіль обладнаний фронтальною стереоскопічною камерою. Ще по одній камері Clarion SurroundEye змонтовано спереду, ззаду, а також в зовнішніх бічних дзеркалах. Це забезпечує транспортному засобу круговий огляд. Крім того, інформація надходить від чотирьох радарів, що працюють в міліметровому діапазоні.


Отримані від бортових сенсорів дані в режимі реального часу зіставляються з картою, завдяки чому автомобіль точно обчислює своє місце перебування і формує схему розташування навколишніх об'єктів.


В ході майбутніх випробувань будуть протестовані такі функції, як повністю самостійний рух в заданій смузі і зміна ряду. Тести триватимуть до 26 лютого, після чого буде зроблений висновок про ефективність автопілота.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?