Більше половини українців не вірять, що Шокін піде у відставку - опитування
Категорія
Політика
Дата публікації

Більше половини українців не вірять, що Шокін піде у відставку - опитування

Більше половини українців не вірять, що Шокін піде у відставку - опитування
Джерело:  online.ua

У вівторок, 16 лютого, президент Петро Порошенко закликав генерального прокурора Віктора Шокіна подати у відставку.
Зокрема, глава держави повідомив, що вранці провів зустріч з генпрокурором, на якій і запропонував Шокіна покинути займану посаду. Президент зазначив його заслуги у впровадженні реформ, однак визнав, що Генпрокуратура так і не змогла заручитися довірою суспільства, і саме тому "на порядку денному стоїть питання про відставку генпрокурора".
Незабаром після цього, в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Віктор Шокін написав заяву про відставку. Однак в Генеральній прокуратурі цю інформацію не підтвердили, сказавши, що генпрокурор у триденній відпустці.
Редакція ONLINE.UA поцікавилася у українців, чи вірять вони, що генпрокурор Віктор Шокін все-таки подасть у відставку.
Як показали результати опитування, більше половини його учасників (56%) вважають відставку Шокіна малоймовірною. Найменше вірять в те, що генпрокурор залишить займану посаду жителі сходу країни (27%).




В опитуванні взяли участь 5 730 респондентів з усіх областей України.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?