Гороскоп на четвер, 18 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на четвер, 18 лютого

Гороскоп на четвер, 18 лютого
Джерело:  online.ua

Риби

Природна емоційність Риб сьогодні настійливо вимагає виходу. Може посилитися пристрасність, чуттєвість, потреба в гострих відчуттях. День підходить для ризикованих і екстравагантних вчинків, дає необхідний кураж для ділового або творчого експромту. Можливо, ви зробите цікаве відкриття. Якщо ви загрузли в рутині, атмосфера цієї доби допоможе вам емоційно здригнутися і «повернутися до себе». У Риб старшого покоління можливо тимчасове занепокоєння з приводу дітей або онуків.


Водолій

Водолії можуть тимчасово втратити об'єктивність погляду, зовнішню і внутрішню незворушність. Здатність приймати події близько до серця буде позитивним чинником, якщо ви допомагаєте близьким або підтримуєте тих, кому ваша допомога реально необхідна. Хибне співчуття може відвернути вас від напрямку, в якому ваші задатки і здібності розвиваються найкращим чином, «відкачати» ваші матеріальні і душевні ресурси. Допущена необережність може привести до відвідування медичного закладу.


Козеріг

Козерогів чекає черговий тест на самовладання і дипломатичність. Результат потенційно конфліктної ситуації буде прямо залежати від вашої реакції на чужі випади і вміння вчасно перевести спілкування в конструктивне русло. Якщо на вас ніхто не нападає, ви здатні спровокувати сварку з почуття протиріччя (чого зірки вам робити не радять, якщо ви дорожите відносинами). Стійким спілкам день додасть додаткову родзинку, змусивши розгойдуватися з більшою амплітудою маятник емоцій і пристрастей.


Стрілець

Сьогодні багатьом Стрільцям зрадить холоднокровність. І навіть якщо ви зумієте зберегти зовнішній спокій, всередині вас вируватимуть емоційні бурі. Потреба в сильних переживаннях може привести вас в небезпечну зону, спровокувати душевний струс. Якщо ви не готові ризикувати і терпіти реальні збитки, можливий більш ощадний спосіб отримання яскравих вражень, наприклад, перегляд надихаючого фільму. Також, ви можете направити енергію в справи, пов'язані із захистом сім'ї, житла, бізнесу, накопичень.


Скорпіон

Скорпіони можуть пускатися в авантюри, випробовувати долю. Сформовані обставини можуть створити вам ряд перешкод, але в підсумку ви отримаєте переконливу перемогу. В крайньому випадку, ви залишитеся «на плаву» і не втратите те, що вам дороге. Це хороший день для розширення області впливу. Вас можуть притягнути небезпечні заняття, пригоди, далекі подорожі. Витримати додаткові навантаження вам допоможе відмінна фізична форма, укупі з емоційною стійкістю і інстинктивною вірою в удачу.


Терези

Терези можуть вдатися до оригінальної або жорсткої політики. Не виключено, що цього вимагатимуть обставини. Підвищена емоційна вразливість здатна змусити вас відчувати сильні переживання практично на порожньому місці. Можлива бурхлива реакція на поведінку батьків, начальства, партнерів, друзів. Щоб уникнути фантомних болів душі і тіла, вам доведеться або взяти себе в руки і попрацювати зі своїми спогадами, або свідомо уникати стресових ситуацій, не залишати свою зону комфорта.


Діва

Діви можуть повернутися до часу проведення розрахункових експериментів. Якщо з минулих невдач зроблені висновки, ви можете помітно просунутися в здійсненні оригінального плану, ризикованого завдання. Тверезий розрахунок сьогодні може бути заміщений загостреною інтуїцією. Джерелом енергії може стати душевна прихильність, жага новизни, бурхливий спалах переживань. Не виключено, що двигуном прогресу виявиться ваша чи чужа примха. Ваші дружні, родинні, любовні відносини можуть пройти через чергову кризу.


Лев

Левів може чекати емоційне випробування. Якщо не взяти себе в руки вчасно, можливі хвилини дратівливості, нервозності, неадекватної реакції на події. Це не найвдаліший момент для старту нової справи, для спроби познайомитися ближче або вступити в переговори. Ваші кращі якості можуть виявитися відтісненими на другий план, тоді як на першому плані опиняться нетипові прояви вашого характеру. Рівний настрій вам може повернути занурення в домашні справи, відхід у приватне життя.


Рак

Раки можуть пройти через чергову смугу хвилювань. Одним із приводів для нервозності може стати непередбачуваність подій в тій сфері, яка ще недавно піддавалася вашим прогнозам і контролю. Іншим імовірним джерелом проблем може стати внутрішня напруга. Зірки нагадують, що бажана мета не завжди береться приступом, іноді необхідно запастися терпінням. Можливо, спочатку вам доведеться провести пробний експеримент, щоб потім діяти з повною впевненістю в позитивному результаті.


Близнюки

Близнюків може підвести примхливість. Ймовірна психологічна залежність від сімейної обстановки, близького оточення, подій на батьківщині. Не кращим чином подіє невідповідна їжа. Знайомий негативний сценарій може викликати у вас «умовний рефлекс», що виражається в нападі страху, ревнощів чи інших неприємних відчуттів. Не варто компенсувати внутрішній дискомфорт рясною їжею, непотрібними витратами, необачними кроками. Швидше за все, вас відвідав привид минулого, яке вже не повториться.


Тілець

Для Тельців обставини складуться сприятливо, однак деякі зручні канали та шляхи можуть виявитися перекриті. Не виключено відчуження від родичів, звичного оточення. Можлива зміна смаків, може проявитися тяга до незвичайних страв, нових маршрутів, малознайомих людей. Спільні зусилля дадуть хороший результат, але співпраця може початися з непорозуміння чи конфлікту. Не варто випробовувати терпіння партнера і роздувати сварку, позаяк незабаром вона може отримати неприємне продовження.


Овен

Багато Овни сьогодні зіткнуться з непередбаченим поворотом подій. Не виключено, що сюрприз вам піднесе власна психіка. Ви можете гостро відреагувати на домашні події, або на спроби сторонніх людей вторгнутися у ваш особистий простір, приватне життя. Зусилля дадуть більше ефекту, якщо ви направите енергію на благоустрій будинку, захищатимете свої кровні інтереси або оберігатимете близьких. Нова справа може початися з невдачі, зате переживання допоможуть вам запам'ятати отриманий досвід.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?