Статуетка Оскара отримає оновлений дизайн: опубліковано фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Статуетка Оскара отримає оновлений дизайн: опубліковано фото

Статуетка Оскара отримає оновлений дизайн: опубліковано фото
Джерело:  Depo

Цього року статуетка виготовлена ​​з бронзового сплаву, а не з олов'яного і отримає більш витончені риси, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Depo.ua.
Про це оголошено на сайті премії Оскар. Зокрема, дизайн оновленого Оскара повторить дизайн оригінальної статуетки, розробленої в 1929 році Джорджем Стенлі на основі начерків арт-директора студії MGM Седріка Гіббонса.
Також стало відомо, що вперше з 1982 року організатори премії вирішили довірити виготовлення статуетки не чиказькій мануфактурі R. S. Owens & Co, а новій компанії - нью-йоркській майстерні Polich Tallix Fine Art Foundry. Компанія відливатиме Оскар вручну з бронзи, як і оригінальну статуетку в 1929 році, і покриватиме її 24-каратним золотом. Для виготовлення фахівці майстерні зробили цифрове сканування оригінального зразка Оскара, який потім роздруковували на 3D-принтері.
"Завдяки технологіям 21 століття ми можемо висловити повагу гідному старту Оскара. Нова статуетка втілює в собі бездоганну майстерність і силу мистецтва", - повідомила президент Американської кіноакадемії Шеріл Бун Айзекс.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?