На склад з боєприпасами в Запоріжжі з безпілотника були скинуті міни
Категорія
Події
Дата публікації

На склад з боєприпасами в Запоріжжі з безпілотника були скинуті міни

На склад з боєприпасами в Запоріжжі з безпілотника були скинуті міни

У Запорізькій області на складі боєприпасів військової частини вибухнули міни, скинуті з безпілотного літального апарату.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
«Було два «дрони»: один здійснював освітлення, другий скидав міни. Військові оперативно ліквідували наслідки нальоту без залучення ДСНС», - розповів в.о. голови Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль.
Він зазначив, що в результаті інциденту жертв немає, проте «те, що трапилося - чергове підтвердження того, що агресор заспокоюватися не збирається».
У середу ввечері, 17 лютого, відбулися вибухи на складі військової частини, що дислокується на території Куйбишевського району Запорізької області (на кордоні з Донецькою областю). На місце події виїхали співробітники СБУ і прокуратури. Вони провели огляд місця події з метою встановлення всіх обставин і причин того, що сталося.
Нагадаємо, 17 лютого в другій половині дня в Макіївці сталася НП: у маршрутне таксі кинули гранату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?