Яценюк пожалів "Самопоміч", яка вийшла з коаліції: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Яценюк пожалів "Самопоміч", яка вийшла з коаліції: опубліковано відео

Яценюк пожалів "Самопоміч", яка вийшла з коаліції: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, в якому прем'єр-міністр Арсеній Яценюк прокоментував вихід фракції "Самопоміч" із коаліції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"Я можу тільки поспівчувати їм (фракції" Самопоміч ", - Ред.). Потрібно вміти нести політичну відповідальність. Але ми не дамо кинути країну у вир нестабільності, хаосу, відсутності зовнішньої підтримки, реформ, економічної і політичної дестабілізації", - сказав прем'єр на засіданні Кабміну в четвер у Києві.
Прем'єр в черговий раз висловив переконання, що вихід фракції "Самопоміч" з коаліції пов'язаний з бажанням домогтися дострокових парламентських виборів. "Вихід з коаліції пов'язаний з тим, що у них, зрозуміло, провалився перший план - відставити уряд, зрозуміло, що новий уряд вони не в змозі сформувати, і дострокові вибори", - сказав він.

Відео: 112 Україна


Також він додав, що після провалу цього сценарію почали реалізовувати другий: "Давайте розвалимо коаліцію і також будемо реалізовувати ідею про дострокові вибори".


Як повідомляв ONLINE.UA, об'єднання "Самопоміч" продовжує

наполягати на усуненні

від виконання обов'язків прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, а також реформуванні складу Кабінету міністрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?