CAT випустила перший смартфон, оснащений термальною камерою: опубліковані фото
Категорія
Технології
Дата публікації

CAT випустила перший смартфон, оснащений термальною камерою: опубліковані фото

CAT випустила перший смартфон, оснащений термальною камерою: опубліковані фото
Джерело:  gagadget.com


Компанія Bullitt Group анонсувала флагманський захищений смртфон S60 під брендом CAT, який є першим у своєму роді з вбудованим тепловізором.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gagadget.
Вбудована термальна камера вміє видавати зображення 640х480 на відстані до 30-60 метрів. Вбудований тепловізор допоможе визначити витік тепла у вікон і дверей, місця скупчення вологи або порушену ізоляцію і виявити перегрів електроніки. Термальна камера "бачить" в темряві і крізь дим.


Крім цього, стверджується, що CHAT S60 - найбільш водонепроникний смартфон: витримує занурення на глибину до 5 метрів тривалістю до години, смартфон можна використовувати в якості підводної камери. Крім цього, гаджет витримує падіння з висоти 1.8 м і протестований відповідно до військових норм MIL-810G.



Смартфон оснащений 4.7-дюймовим екраном 1280х720 із захисним склом Gorilla Glass 4, підвищеною максимальною яскравістю до 540 ніт і підтримкою роботи в рукавичках. Всередині - восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 617, 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої, основна камера має дозвіл 13 мегапікселів, фронтальна - 5 МП. Ємність акумулятора - 3800 мАг, ОС Android 6.0 Marshmallow. Смартфон буде показаний на MWC 2016, цінник в Європі складе 650 євро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?